Новости
ИЗВЕДБА, ПРОЕКТИРАЊЕ И МОНТАЖА НА СИТЕ ВИДОВИ БЕЗБЕДНОСНИ СИСТЕМИ!

Проком Системи своето богато портфолио го збогати со професионални тимови за продажба, инсталација, изведување на проекти, одржување и консултации за сигурносни системи од светски познатите производители DAHUA, PARADOX, ZHUDELE. ✅Системи за Видео надзор ✅Алармни системи ✅Системи за детекција и дојава на пожар ✅Контрола на пристап и евиденција на работно време ✅Домофонија и видео...

Прочитај повеке...
Фискални Каси

Фискална каса Северец СЕВЕРЕЦ е најевтина фиксна фискална КАСА и ПРИНТЕР на пазарот, која е погодна за малопродажни места кои работат директно од касата или ја користат со компјутер и софтверска апликација. Технички спецификации: Број на артикли: 30000 Назив на артикл: 24 карактер Тастатура: 33 копчиња Брзина на печатење: 72 mm во секунда Оддели: 50 Касиери: 20 Поврзување: RS232 (вага, ...

Прочитај повеке...
Регионален Сервисен Центар

Почитувани клиенти, Со задоволство Ве информираме дека од 01.07.2018 година Проком Системи Битола е овластен регионален сервисен центар и продажен партнер на Дуна за фискалните каси Северец, Вардарец и Развигорец. Дуна е препознатлива компанија во доменот на производство, продажба и одржување на фискални уреди. Приоритетот на компанијата уште со самото воведување на Законот за гот...

Прочитај повеке...